Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van heerlijk vers Indiaas eten. U kunt bij ons terecht voor het afhalen van heerlijke Indiase gerechten. Een hapje komen eten of eventueel uw gerechten thuis laten bezorgen.

Ons verhaal

Indian Palace Tilburg

Lekker eten in Tilburg? Restaurant Indian Palace staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van het restaurant in Tilburg is wordt als zeer prettig ervaren.

Opvallend weetje: “Als je Indiaas eet in Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch, dan merk je dat de smaak nergens hetzelfde is. De koks hebben het allemaal van huis uit meegekregen, hierdoor krijg je unieke gerechten. Je mag bij ons ook de hele keuken controleren: er staan geen kookboeken”. Alle gerechten zoals de kip-, lams- en visgerechten worden 100% vers bereid met eigen recept.

Ook is er aan de vegetariërs gedacht. Sterker nog: “De Indiase keuken staat bekend om de vegetarische gerechten”. Naast het restaurant is er ook nog een breed aanbod Indiaase kruiden en producten zoals sauzen en kant- en klare naan broden.

Leuke weetjes
Leuke weetjes over het beste Indiaase restaurant in Tilburg!

Hoofdgerechten

Prijzen

Jaren actief

Collega's

Werken bij Indian Palace

Indian Palace is een zeer populair en groeiend restaurant in Tilburg. Wil jij graag bijdragen aan de groei van Indian Palace? Wil je helpen het restaurant naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!